Restaurant van Caatje

Het restaurant van Caatje is gevestigd in het Forthuis, op Werk aan het Spoel.
Door de grote glazen wanden van het restaurant en de serre heb je een prachtig uitzicht op de uiterwaarden en de spoorbrug van Culemborg, aan de andere kant op het groene Amfitheater.
Als de temperatuur omhoog gaat is het heerlijk buiten op het zonnige terras. Ook kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Er is volop ruimte op het fortterrein om te spelen. 

Caatje kookt en grilt met eerbied voor de natuur en gebruikt alleen de beste ingrediënten, liefst afkomstig uit de omgeving. De menukaart wisselt met het seizoen en heeft eigentijdse gerechten voor lunch en diner.  Tussen 12.00 en 14.30 uur serveren wij een smakelijke lunch. De gerechten van de dinerkaart zijn van donderdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur verkrijgbaar.

Caatje is gek op koffie. Daarom kiezen wij voor de pure espresso koffie van Manetti. Manetti koffie is biologische geteeld en heeft die typische Noord Italiaanse smaak.
Drink je liever thee? Alle varianten van onze Té de Origen zijn 100% biologisch verbouwd.

Iets lekkers erbij?
Verwen jezelf met een heerlijke koek van karamel en noten, speciaal voor Caatje gemaakt door de bakkers van zorgboerderij De Witte Schuur. Of probeer één van de andere creaties, al het gebak is vers gemaakt en afgestemd op het seizoen, smullen maar!

Met verschillende speciaal bieren op de tap, een fijne wijnkaart én een overheerlijke plukplank is het gezellig borrelen bij Caatje.

-->