Over Caatje

Je vindt Caatje in Culemborg bij fort Werk aan het Spoel, tussen Utrecht en Den Bosch. 

Bij Caatje kun je ongedwongen, eerlijk & heerlijk eten, drinken, vieren en vergaderen.

Restaurant
Caatje grilt en kookt met eerbied voor de natuur en gebruikt alleen de beste ingrediënten, liefst afkomstig uit de omgeving. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht richting Culemborg en op het groene Amfitheater. Als de temperatuur omhoog gaat is het heerlijk buiten op het terras. Ook kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Er is volop ruimte op het fortterrein om te spelen. Caatje ligt op de route van verschillende wandel- en fietspaden.

Zaalverhuur
Via Caatje huur je een unieke ruimte op Werk aan het Spoel. Of het nu gaat om een lezing, vergadering, workshop of een feest. De verschillende ruimtes bieden genoeg mogelijkheden voor een ontspannen bijeenkomst. En tussendoor ga je natuurlijk lekker naar buiten! Caatje helpt je graag met de organisatie.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt Caatje heel belangrijk. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met verschillende lokale partners. Zo maken de bakkers en medewerkers van zorgboerderij De Witte schuur voor Caatje de heerlijkste zoete én hartige taarten.

En in het Leerdamse naaiatelier Pand 18 van Syndion maken de clienten voor Caatje fijne schorten om mee te werken.

Caatje kijkt uit naar je bezoek, tot snel!