Juni – Band in de Tent

Terug naar nieuws
vrijdag 6 mei, 2022

The Struck Up & Friends Live
Vrijdag 10 juni 19.30 uur

Een optreden van The Struck Up is alsof je een slingerende route van de oost- naar de westkust in Amerika volgt. Een route waarbij je geen muziekzaal of café overslaat wel te verstaan. Bijna alle traditionele muziekstijlen komen voorbij tijdens een optreden.
Het ene moment waan je je nog in de broeiende en warme Mississippi Delta van de jaren 30. Om je bij het volgende nummer mee te laten slepen naar de jaren 60 aan de oostkust. Back to the future, zou je denken, maar niets daarvan, back to the roots is het motto van deze ervaren driemansformatie. Rootsstijlen als Blues, Jazz, Jump blues, Rockabilly en Country zijn te vinden op de setlist van The Struck Up. De nummers (veelal traditionals) worden niet nagespeeld, maar de band vertolkt deze in zijn eigen stijl. Gedragen door de solide ritmesectie die Frank Visser (bas) en John van der Meer (drums) vormen, weet zanger/gitarist Jeroen van Hees in elk nummer een bijzondere sfeer te creëren.

Een optreden van The Struck Up is een reis, een mooie reis. Een reis die je een goede (muziek)vriend aanbeveelt.
Gitaar & zang: Jeroen van Hees
Basgitaar: Frank Visser
Drums: John van der Meer

Het optreden van The Struck Up is gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Stichting Werk aan het Spoel.